2023. már 23.

Utolsó percek a tanfolyam előtt

írta: Kalicz László
Utolsó percek a tanfolyam előtt

Az óra ketyeg, te pedig csak hallgatod csendben.... 
Most hétvégén, március 25-26-án lesz az önvédelmi villámkurzusunk Szigethalmon. Pár hely még maradt szabadon.
Veled találkozunk?
Olyan információkhoz és tudáshoz juthatsz ezen a két napon, amelyeket eddig senki nem mondott el neked. Biztosan te is tapasztaltad, láttad, hallottad, ha valaki az önvédelemről beszél, vagy próbál mutatni valamit, azt úgy teszi, hogy
1. ne értsd
2. felnagyítja mondanivalójának valós jelentőségét
3. misztikus, szuperképességként állítja be
Itt megmutatom neked, hogy EZ NEM ÍGY VAN! NEM ÍGY MŰKÖDIK!
Az nem kérdés, hogy az önvédelem tanulására szükség van. Nem kérdés, hogy ma mindenki, aki nem tesz személyes, vagy családja, szerettei biztonságáért az potenciálisan veszélynek van kitéve.
NEKED KELL ELDÖNTENED, HOGY EGY ILYEN HELYZETBEN PRÉDA LESZEL, VAGY RAGADOZÓ!
A hétvégi villámkurzuson megtanítom neked, hogy milyen módszerekkel tudod elkerülni az erőszakos konfliktusokat, valamint megtanítom azt is, hogy a leggyakrabban előforduló erőszakos szituációk ellen milyen gyakorlatias, hatékony, valóban működő módszerekkel védekezhetsz!
Két nap alatt olyan eszközt és ismereti anyagot adok a kezedbe, amellyel magabiztosan tudod használni mindazokat, amelyet a tanfolyamon láttál, hallottál.
A gyerekeinket járatjuk úszni, járatjuk nyelveket tanulni, vagy lovagolni, de az nem jut sokszor eszünkbe, hogy megtanítsuk arra őket, hogy megvédjék magukat?
Ajánlom a képzést:
Ha szülő vagy azért, hogy tegyél valamit a saját és gyermeked biztonságáért.
Ha gyerek vagy, és el akarod kerülni az iskolai zaklatásokat, konfliktusokat.
Garantálom, hogy ha csak egyszer az életben szükséged lesz ezekre az ismeretekre és ezek fognak téged megmenteni, örökké hálás leszel azért, hogy részt vettél egy ilyen tanfolyamon!
Ne felejtsd:
MÁR CSAK 2 NAPIG, PÉNTEK 18 ÓRÁIG TUDSZ JELENTKEZNI!
+ egy extra ajándék a jelentkezőknek: ha jelentkezel a tanfolyamra és hozol magaddal még egy embert, a képzés árából 5.000.- Ft-ot írunk jóvá! Tehát: a tanfolyam ára 40.000.- Ft. Ha a Facebook csoport tagja vagy, 35.000.- Ft. Azonban MINDEN EGYES EMBER UTÁN, AKIT TE HOZOL MAGADDAL, 5.000.- fT-OT ÍRUNK JÓVÁ A TE BEFIZETÉSEDBŐL!
Ez azért megéri, nem?  A képre kattintva jelentkezhetsz! 
318563090_6147252391953472_3897441044916174843_n.jpg
Gyere, várunk téged is!
Szólj hozzá